Praktische informatie

Tarieven

Tarief per sessie: € 150,-
Aantal sessies: in overleg
Duur sessie: 75 minuten

De kosten voor een sessie relatietherapie bedragen 150 euro per 01-02-2021. In een sessie nemen wij ruim de tijd voor u, het kan dus zijn dat een sessie soms wat langer duurt. Die mogelijke uitloop zit natuurlijk bij de prijs inbegrepen.

Facturering

Facturering vindt eenmaal per maand plaats.

Corona

Wij zorgen er uiteraard voor dat een sessie veilig kan plaatsvinden door de huidige covid-19 regels in acht te nemen. Er is in de praktijk genoeg ruimte om afstand tussen de therapeuten en het stel te waarborgen.

Wel doen we beroep op u om het direct aan te geven wanneer een van u klachten heeft. De sessie wordt dan kosteloos verplaatst.

Annuleringen

Afzeggen van afspraken bij voorkeur ruim van te voren. Afspraken die zonder bericht van verhindering niet nagekomen worden, worden volledig in rekening gebracht.
Afzeggen kan per mail, telefoon of door middel van een voicemailbericht.

E-mailverkeer

De veiligheid van e-mail verkeer is volgens de Algemene Verordening Gegevens bescherming (AVG) niet gegarandeerd. Wanneer u ons mailt gaan we er van uit dat wij u mogen antwoorden per e-mail en dat er dus wederzijdse instemming is om op deze manier te communiceren.

Nota bene: onze reacties via de mail kunnen nog wel eens terechtkomen in uw spam-inbox.